Jurgen's Blog
VTO Total Care

VTO Total Care

https://www.vtotc.nl

Het begon ooit met routes maken voor de Tuintoer, een motorrit voor liefhebbers in de Amersfoortse wijk Nieuwland. Samen met ‘Sjaakie’ maakte we een aantal jaren op rij een leuke toertocht, op papier met de kaart op schoot. Na jaren ploeteren op deze manier werd het makkelijker om de routes te maken, dat kon inmiddels allemaal op je computer. Het werd makkelijker, niet leuker. Wat waren de ritten die we maakte leuk.

Ik maakte inmiddels veel van de dagtochten en vakanties voor de club en wilde er altijd wel ‘meer’ mee doen, maar ja wat dan? Je werk maken van je hobby en je hebt geen hobby meer. In januari 2020 kwam hier een oplossing voor in de vorm van de optie om VTO Total Care van Tom Boudewijns door te starten. Tom en zijn vrouw Ria hebben in de afgelopen 30 jaar vreselijk veel mooie routes samengesteld in mooie vakanties en deze aan via hun reisbureau aangeboden. Maar na zoveel jaar wilde ze er mee stoppen, echter zonder opvolgers bleef er niets anders over dan VTO op te heffen.

In januari zijn we met Tom en Ria in contact gekomen en met de eerste kennismaking was het al duidelijk dat onze passie voor het maken van mooie routes gelijk was. Veel tijd was niet nodig, 4 februari 2020 was VTO Total Care weer een feit, alleen dan op naam van Petra en mijzelf!

We doen dit beide naast ons werk, onze toekomstige vakanties gaan in het teken staan van het maken van nieuwe routes voor nog meer geweldige vakanties. Uiteraard gaan we de bestaande routes rijden en hotels uitproberen, wat een straf :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *