Jurgen's Blog
Goldwing specialisten

Goldwing specialisten

Niet iedere motordealer kan onze mooie motor even goed onderhouden, daarom zijn er een aantal specialisten waar wij als Goldwing rijders graag komen. Niet alleen wanneer er wat gedaan moet worden, wat we niet zelf kunnen, maar ook voor een bak koffie. Ik benoem diegene waar ik graag kom en ervaring mee heb:

Bikers Best
Wanneer je een leuke accessoire zoekt voor je Goldwing, dan kun je hier uitstekend terecht. Als er een optie bestaat, dan heeft John hem wel liggen en anders importeert hij hem gewoon voor je. Een heel bijzondere showroom met alleen maar Goldwings, een wallhalla dus voor mij als liefhebber. Ik kom er dan ook geregeld. Onderhoud kan ook natuurlijk, Willem en Jeffrey weten heel goed waar ze het over hebben!

Wingservice
Antoon is een bijzonder vriendelijke, kundige en hulpvaardige man die heel veel van Goldwings weet. Hij heeft mij veel geholpen bij de aanschaf van mijn GL1800. Ik kan hem van harte aanbevelen voor onderhoud en onderdelen.

GL Parts and Bikes
Onderdelen onderdelen en nog eens onderdelen. Als je iets zoekt, voor welke Goldwing dan ook, Ger heeft het liggen. De werkplaats is fijn groot met verschillende bruggen. Voor verkoop is een mooie showroom met shop beschikbaar, hier kun je prima terecht voor de Goldwing in zijn breedste zin.

HB Wing and Parts
In het noorden van het lang vind je HB Wings and Parts van Bennie. Bennie heeft me bij de zoektocht naar mijn eerste 1800 heel goed geholpen. Op de Beurs heb ik hem ontmoet, wat weet die man veel. Zijn webshop voor onderdelen is goed gevuld.