Jurgen's Blog

Goldwing specialisten

Niet iedere motordealer kan onze mooie motor even goed onderhouden, daarom zijn er een aantal specialisten waar wij als Goldwing rijders graag naar toe gaan wanneer er wat gedaan moet worden wat we niet zelf kunnen. Hieronder een aantal waar ik ervaring mee heb:

Bikers Best
Als je een leuke accessoire zoekt voor je Goldwing, dan kun je hier uitstekend terecht. Als er een optie bestaat, dan heeft John hem wel liggen en anders importeert hij hem gewoon voor je. Een heel bijzondere showroom met alleen maar Goldwings, een wallhalla dus voor mij als liefhebber. Ik kom er dan ook geregeld. Onderhoud kan ook natuurlijk, Willem en Jeffrey weten heel goed waar ze het over hebben!

Wingservice
Antoon is een bijzonder vriendelijke en hulpvaardige man die heel veel van Goldwings weet. Hij heeft mij veel geholpen bij de aanschaf vaan mijn GL1800. Ik kan hem van harte aanbevelen voor onderhoud en onderdelen.

GL Parts and Bikes
Onderdelen onderdelen en nog eens onderdelen. Als je iets zoekt, voor welke Goldwing dan ook, Ger heeft het wel liggen. Verkoop en onderhoud van de Goldwing in zijn breedste zin.

© 2020 Jurgen's Blog

Thema door Anders Norén