Jurgen's Blog

Een ritje met Chris samen

Tja, we genieten nog steeds van het mooie weer, dus doen we nog een extra ritje samen met mijn maatje Chris. Even snel een route in elkaar geflanst, met natuurlijk een pauze aan het heerlijke terras bij Wijk bij Duurstede. Gewoon omdat het kan 😀

Na Wijk bij Duurstede zijn we de pont over gegaan om vervolgens heerlijk over de dijk richting Rhenen te rijden. Hoe lekker is het dan als het rustig is op de dijk, de zon laag over het land en wat schijnt en je met een heerlijke CD van de Nothing Hillbillies (Mark Knopfler) op rijdt…

Uiteindelijk te vroeg terug naar ons zin, maar het eten stond te wachten. Ook belangrijk, heerlijk eten zo na een dag hard werken en afsluiten met een ritje. Uiteindelijk de laptop nog even goed ingesteld en daarna weer naar huis, top avond!

Verder Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2020 Jurgen's Blog

Thema door Anders Norén