Jurgen's Blog

Een nieuwe auto

Woensdag is het zo ver, dan krijg ik mijn nieuwe auto. De Golf GTE en ik hebben nooit een goed huwelijk gehad samen, ondanks dat het een prachtige auto om te zien is, heb ik er nooit echt iets mee gehad. De meeste weten ook wel dat het een zogenaamd ‘maandag morgen monster’ is geweest, hij heeft veel in de garage gestaan. De laatste keer ruim twee maanden, toen is de complete DSG met alles er omheen vervangen.

 

In die  bewuste twee maanden heb ik een Toyota Auris hybride gereden en ik ben deze auto zo gaan waarderen dat ik morgen mijn eerste Toyota op ga halen. Toch weer een hybride, ondanks dat ik dat afgezworen had. Maar deze rijdt zo ontzettend relaxed, dat ik de Hybride Touring Sports heb besteld. Een hele fijne bijkomstigheid is dat ik de Executive uitvoering kon kiezen, met 17″ velgen erbij in de kleur Royal Blue.

En toen was het zo ver, woensdag ochtend 9 uur bij Toyota van Gent in Ede heb ik mijn GTE afgeven en de Auris in ontvangst genomen. Qua uitstraling vind ik de VW Golf mooier, en vooral stoerder. Maar het rijden in de Auris is zo’n verschil! Veel relaxter, geen schakel momenten meer, niet meer te pas en te onpas dat de motor uit gaat en weer start, en veel minder stug. Ik hou blijkbaar meer van comfort dan van sportiviteit. Daarom rij ik ook een Goldwing natuurlijk 🙂

En dit was ze bij aflevering:

Dit is ze met de juiste kleur velgen en een mooie chrome afwerking aan de zijkant erbij

Hier gaan we weer veel fijne kilometers mee maken!

Verder Bericht

Vorige Bericht

1 Reactie

  1. Hans van Lunsen december 28, 2018

    Leuk, de zelfde auto en motor…

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2020 Jurgen's Blog

Thema door Anders Norén