Jurgen's Blog

Invoeren van de nieuwe motor

De GL1800 komt uit België, geen probleem natuurlijk, maar hij moet wel ingevoerd worden. Nooit eerder gedaan en ook geen idee waar te beginnen. Achteraf gezien is het kinderlijk eenvoudig, maar ja, dat is altijd zo als je het eenmaal weet. Als eerste een afspraak bij de RDW maken, dat bleek wat lastiger te zijn dan ik verwachte. Een paar maanden wachttijd! Dan maar naar de inloop keuring op zaterdag, de motor stond bij Wingservice en dus naar de RDW in Gilze Rijen. Het tijdelijke kenteken was binnen, dus vanuit huis vroeg samen met Rick vertrokken naar Antoon om van daar uit naar de RDW te gaan. Missie geslaagd, we waren als eerste:

 

De keuring zelf stelde niets voor, al deed de keurmeester eventjes ‘lastig’ omdat het framenummer achter een chrome sierplaat zat. Uiteindelijk stond ik na 10 minuten weer buiten, een goedkeuring op zak en de Belasting aangifte ter plaatse gedaan. Van hier uit op het gemak naar huis gereden, op mijn eigen GL1800!!! Wat een feest!
Eenmaal thuis in de schuur en dan maar wachten op het kenteken….

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2020 Jurgen's Blog

Thema door Anders Norén