Jurgen's Blog

Een nieuwe motor

Natuurlijk ben ik dolblij met mijn GL1500, ik heb heel veel tijd, liefde én geld in deze motor zitten en de kleurstelling is echt helemaal mijn stijl. Maar toch, er was iets….. ik keek steeds maar naar andere, nieuwere modellen. Het moment was daar, de 1500 stond te koop en was sneller weg dan verwacht, weer naar iemand binnen de club (gelukkig).

Het was maart, het seizoen stond dus al voor de deur. Ik keek al wat langer en had ook al eerder een hele mooie zwarte GL1800 zien staan bij HB Wings and Parts, maar deze  was gewoon boven budget. Door een gulle gever kwam daar verandering in, blij als een klein kind contact opgenomen, maar al snel bleek het een model zonder ABS te zijn. Helaas!

Zoekend naar alternatieven kwam ik op Kapaza deze prachtige 1800 tegen in België:

Meteen een afspraak gemaakt en gaan kijken, WAUW!!!! Perfect, de mooiste kleur én in optimale toestand. Toch een keuring laten doen, de vorige leek ook mooi… Dus op naar Hilvarenbeek om bij Wingservice de motor door Antoon na te laten kijken:

Conclusie: Perfect! en dus Verkocht!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2020 Jurgen's Blog

Thema door Anders Norén