Aanpassen dashboard
Aanpassen dashboard

Aanpassen dashboard

Met mijn nieuwe zadel was de volgende upgrade een feit, het bruine dashboard moest aangepast worden naar een zwarte. Aangezien de staat van het dashboard zelf nog prima was, besloot ik de originele te spuiten. Met mijn maatje Rick heb ik op zaterdag afgesproken om met alle losse delen zijn kant op te komen. Hij heeft meer ervaring met het spuiten van kunststof dan ik. In de week ervoor heb ik de motor gestript en alle kunststof delen in een krat gestopt. Hier constateerde ik dat er nog een extra klusje bij is gekomen, het vervangen van de speakers 🙂

Het weer zit mee op zaterdag, het is droog en het waait niet. Er staat een lange tafel klaar waar we alles op uitstallen, als je het zo ziet liggen is het ineens best veel bij elkaar, zo met de armsteunen van de achterzijde erbij.

Na de benodigde voorbereidingen wordt de zwarte spuitbus in de aanslag genomen en spuiten we het deksel van het dashboardkastje, die wordt schitterend! De rest volgt die dag en uiteindelijk licht de tafel vol met mooie zwarte delen, ik kan niet wachten om alles weer op te bouwen!

Voor het opbouwen moest natuurlijk eerst het ’tussendoortje’ gefixd worden, ik eb geweldige Polk audio speakers gevonden. Een beetje handarbeid was nodig om ze passend te maken, waar wat een geluid!!!

Dan natuurlijk, als kroon op het werk, al dat mooie zwarte plastic plaatsen. Het geheel tilt te motor naar een ‘Next Level’ voor mij persoonlijk, precies zoals ik het voor ogen had:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *