Jurgen's Blog

Een nieuw zadel

Waar een dagje rijden al niet goed voor kan zijn….

Toen ik de Rode Dame kocht was het eerste (en enige) wat tegenviel de kleur van het dashboard en zadel. Er zat een beetje leverkleur zadel op wat niet kleurt bij de mooie rode lak. Het dashboard kan zonder problemen gespoten worden, maar het zadel niet. Die is niet van echt leer gemaakt, verven wordt dus heel erg lastig. Vervangen is erg lastig, omdat er weinig tot geen zadels zijn voor de GL1500. Om deze reden ben ik dan ook heel erg blij dat Ger van GL Parts and Bikes een pracht zadel voor met had liggen, compleet met rugsteun en nog wel van het laatste model ook!

Omdat Ger mijn zadel goed kon gebruiken voor een andere klant waarvan het zadel kapot was gesneden door vandalen, konden we het over de prijs snel eens worden. Eindelijk een keer mazzel kan ik je zeggen! Op de tweede foto is het kleurverschil te zien tussen het zadel en het kunststof , dat wordt mijn volgende project!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2020 Jurgen's Blog

Thema door Anders Norén