Een nieuw zadel
Een nieuw zadel

Een nieuw zadel

Waar een dagje rijden al niet goed voor kan zijn….

Toen ik de Rode Dame kocht was het eerste (en enige) wat tegenviel de kleur van het dashboard en zadel. Er zat een beetje leverkleur zadel op wat niet kleurt bij de mooie rode lak. Het dashboard kan zonder problemen gespoten worden, maar het zadel niet. Die is niet van echt leer gemaakt, verven wordt dus heel erg lastig. Vervangen kan wel, maar is door de beperkte beschikbaarheid knap lastig. De prijzen van nieuwe zadels die ook nog eens heel én compleet zijn, zijn vaak onbetaalbaar.

Gewoon, omdat het kon was ik een dag gaan rijden, zonder direct doel voor ogen. Als rijdend bedacht ik me om langs GL Parts and Bikes in Oss te rijden, altijd leuke om even te zijn. Uit gewoonte vraag ik Ger of hij nog een zadel heeft liggen voor me, die heeft hij wel maar niet mooi genoeg. Ger kende mijn motor en wist van de kleur van mijn zadel, deze is van een modeljaar 90 wit. Ger blijkt een motor van een klant te hebben staan in deze kleurstelling waar het zadel door een vandaal kapot gesneden is, het blijkt precies mijn zadel te zijn die hij nodig heeft.

Om deze reden ben ik dan ook heel erg blij dat hij een pracht zadel voor met blijkt te hebben liggen, compleet met rugsteun en nog wel van het laatste model ook!

Omdat Ger mijn zadel goed kon gebruiken voor de andere klant waarvan het zadel kapot was gesneden, konden we het over de prijs eens worden. Eindelijk een keer mazzel kan ik je zeggen! Op de tweede foto is het kleurverschil te zien tussen het zadel en het kunststof , dat wordt mijn volgende project, het dashboard en overige delen sluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *