Het eerste groot onderhoud
Het eerste groot onderhoud

Het eerste groot onderhoud

Het eerste grote onderhoud aan de motor is gedaan door GL Parts and Bikes uit Oss. Na de aankoop controle en het overleg over het wel of niet aanschaffen van de motor was het logisch dat Ger de oh zo noodzakelijke onderhoudsbeurt zou geven De afspraak was dat de motor technisch in orde gemaakt zou worden, de ingevulde werkorder was behoorlijk gevuld:

– Achterbrug vervangen
– Kruiskoppeling vervangen
– Subframe achter recht zetten
– Plastic bevestigingspunten vast zetten op de zijkappen
– Gas response soepeler laten verlopen
– Remschijven voor vervangen
– Cruise Control afstellen
– Rem- en koppelingsvloeistof vervangen
– Olie en filter verversen
– Luchtfilter nakijken

Na een aantal weken belde Ger, de motor is klaar. De wegen lagen vol pekel, Ger kwam de motor brengen. Het bleek een aardige klus te zijn geweest, hij gaf aan zo veel mogelijk gedaan te hebben binnen het gestelde budget, de motor is veilig, maar niet in nieuwstaat. Nou, dat komt wel, dat mooi maken kan ik zelf ook. De eerste foto op mijn vaste plek:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *